Auto service plan_header_1200x460px_1

AUTO SERVICE PLAN BIJ VAKGARAGE LANDEWEERD


Met het Auto Service Plan van Vakgarage Landeweerd regel je voordelig het onderhoud aan je auto. Daarmee voorkom je onnodige reparaties en weet je altijd waar je financieel aan toe bent!
Het Auto Service Plan is een onderhoudsabonnement. En dat gaat verder dan alleen onderhoud, want ook het vervangen van remblokken en -schijven of de distributieriem zijn bijvoorbeeld bij dit abonnement inbegrepen. Dit zijn reparaties die vaak méér kosten dan de onderhoudsbeurt zelf. Je betaalt een vast maandbedrag dat specifiek op jouw auto en het aantal gereden km’s is gebaseerd. Het onderhoud wordt volgens fabrieksvoorschrift uitgevoerd door een ervaren monteur, zodat je altijd veilig op weg bent. Eventuele fabrieksgarantie blijft gewoon van kracht. Aangezien je auto altijd in goede staat verkeert bespaar je op reparatiekosten en als bonus verstrekken wij gratis pechhulp in héél Europa. Een duur ANWB lidmaatschap is dus niet meer nodig!

Deze complete service ontvang je voor slechts enkele tientjes per maand!* En je profiteert daarnaast van vele extra voordelen! Bel gerust voor meer info of kom langs.

* Informeer bij Robert naar het maandbedrag en de voorwaarden voor jouw Auto Service Plan.

VG_Landeweerd_Robert_tekstwolk