VOORDELIG AUTO ONDERHOUD IN APELDOORN MET BEHOUD VAN GARANTIE

Het maakt niet uit of u een oude of nieuwe auto rijdt, wij zorgen dat uw auto altijd vakkundig onderhouden wordt. U kunt altijd een afspraak met ons maken voor onderhoud, reparatie of inspectie. 

  • Wij onderhouden alle merken en modellen
  • Onderhoud volgens het boekje. Behoudt uw garantie
  • Altijd een duidelijke prijsopgave voorafgaand aan onderhoud
  • Gratis APK-keuring bij een grote onderhoudsbeurt

AUTO-ONDERHOUD BIJ VAKGARAGE LANDEWEERD

Wanneer uw auto op tijd wordt onderhouden voorkom u grote reparaties. Onderhoud aan uw auto staat ook voor de veiligheid waarmee u rondrijdt. 

GROTE ONDERHOUDSBEURT AUTO (MET GRATIS APK-KEURING)

Tijdens een grote beurt krijgt u volledig inzicht in de technische staat van uw auto. Er wordt tijdens deze beurt gecontroleerd op meer dan 90 kritieke punten. Denk hierbij aan het vervangen van bougies, filters en het controleren van uw distributieriem. Bovendien vullen wij alle vloeistoffen bij. 

KOSTEN VAN EEN ONDERHOUDSBEURT

Wat een onderhoudsbeurt kost is afhankelijk van het soort onderhoud/reparatie en het type + bouwjaar van uw auto. Bij Vakgarage Landeweerd bent u verzekerd van een eerlijke en scherpe prijs voor onderhoud door gecertificeerde monteurs.
 

KLEINE BEURT AUTO

Voorkom verrassingen door met enige regelmaat een kleine onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Wij controleren uw auto op meer dan 25 punten. Wij checken bijvoorbeeld de banden, verlichting, uitlaat en remmen. Ook vernieuwen wij uw olie en ruitenvloeistof. 

MERKONDERHOUD

Wij werken altijd zodat u uw fabrieksgarantie behoudt. Dat is merkonderhoud bij Vakgarage Landeweerd. Met onze ervaring zijn wij echte experts in onderhoud voor alle merken. Merken zoals Kia, Volkswagen, Peugeot, Ford, BMW, Mercedes of Audi.
 

AIRCO-ONDERHOUD AUTO

Om nare bacterien en schimmels tegen te gaan en reparaties te voorkomen, is onderhoud van uw airco belangrijk.

EERLIJK ONDERHOUD EN ADVIES IN APELDOORN

Vakgarage Landeweerd staat voor eerlijk onderhoud en advies. De koffie en thee staat altijd klaar!