Robert Landeweerd, Eigenaar

Na 13 jaar ervaring bij de merkdealer als autoverkoper, occasionmanager en vestigingsmanager begon Robert in 2012 zijn “eigen” Autohuis Landeweerd. In de eerste jaren was zijn focus voornamelijk de verkoop van occasions, maar inmiddels is ook de gewenste extra dienstverlening ingevuld met een professionele werkplaats. Sinds juni 2019 werkt Robert samen met Vakgarage: een professionele organisatie die hem ondersteunt op het gebied van marketing, waarborgen van kwaliteit en service en opleidingen voor zijn personeel.

Dennis Bakker, Occasion specialist

Al dik 10 jaar is Dennis een bekend en vertrouwd gezicht voor onze klanten. Samen met Robert zorgt hij ervoor dat het bedrijf als één geoliede machine draait. Dennis is voornamelijk actief in de showroom en daar adviseert en informeert hij u graag bij de aankoop van uw nieuwe auto. Ook vindt u Dennis achter de werkplaatsreceptie en is hij samen met Robert één van de vaste aanspreekpunten binnen het bedrijf.

Jordy Vos, 2e Autotechnicus BBL

Jordy werkt sinds augustus 2019 als automonteur bij Vakgarage Landeweerd i.c.m. een ROC opleiding tot Autotechnicus. Jordy is onze bandenkoning! Merk, maat en velg maakt hem niks uit, hij monteert ze moeiteloos. Ook is hij vaardig voor wat betreft het uitvoeren van onderhoudsbeurten en vervanging van slijtagedelen. Ons doel is hem op te leiden tot een echte top-monteur, zodat hij ook de toekomstige uitdagingen in onze branche straks het hoofd kan bieden.